Massage Regulier tarief
ontspanningsmassage 60 minuten 50,00
ontspanningsmassage 90 minuten 72,50
ontspanningsmassage 120 minuten 90,00
massage handen+armen 15 min 15,00
massage voeten+kuiten 15 min 15,00
massage hoofd+nek 20 minuten 20,00

Bovengenoemde tarieven zijn inclusief 21% BTW (en luisterend oor)

Voor alle massages geldt: Ik werk alleen volgens afspraak. Ik masseer geen erogene zones. Betaling uitsluitend contant of via factuur. Pin-betaling is niet mogelijk

 

Cadeaubon

U kunt uiteraard een cadeaubon aanschaffen om een ander een massage te gunnen. De waarde van deze bon kunt u zelf bepalen. Per aangeschafte cadeaubon levert u dit 1 spaarpunt op.

 

Massage aan huis.

U kunt thuis gemasseerd worden. Lekker bijkomen in uw eigen omgeving, nagenieten van het even-niet-meer-hoeven-gevoel. Deze optie bied ik aan binnen een straal van 10 km ten opzichte van Ledeacker. Voorwaarde is wel dat u beschikt over een vrij vloeroppervlak van minimaal 2,25 m x 3,25 m en ik niet meer dan 1 verdieping de trap hoef op te sjouwen en niet de halve kamer moet verslepen. De kosten voor deze extra service bedragen 15,00 euro.

 

Spaarkaart

Per afgenomen massage of afgenomen cadeaubon teken ik op de spaarkaart 1 punt af. Bij 10 punten krijgt u bij de eerstvolgende massage 25 euro korting.

 

Verjaardagskorting

Boekt u een massage in de maand dat u jarig bent krijgt u van mij 5,00 euro verjaardagskorting. Hier kunt u maximaal 1x gebruik van maken per kalenderjaar. Herinner mij hieraan.

 

Ambassadeurskorting

Een tevreden klant is goud waard. Met dat idee ben ik aan de slag gegaan: Indien u er voor zorgt dat een nieuwe klant een massage afneemt ontvang u 10 euro Ambassadeurskorting bij een volgende massage. Laat de betreffende persoon dan aub duidelijk melden dat zij of hij via u op mij geattendeerd werd.