Tijdens mijn massages vind ik het belangrijk om met mooie pure natuurlijke oliën te werken. Ik masseer gewoonlijk met amandelolie. Attentiepunt hierbij is dat u indien u allergisch bent voor noten, u niet met deze olie gemasseerd kunt worden. Ik heb in dat geval een natuurlijke druivenpitolie om mee te werken. Wilt u aub bij aanmelding aangeven of u allergisch bent voor noten.

Beide oliën kunnen worden gecombineerd met aromatherapie wat mijn belangstelling heeft. Houdt de ontwikkelingen in de gaten.

Onderstaande beschrijvingen van mijn oliën zijn overgenomen vanaf de website van mijn leverancier, De Oliebaron (Barendrecht).

Amandel Massage Olie (met Jojoba)

Is een verzachtende en voedende olie die zeer geschikt is voor alle huid types, maar met name voor de droge, rijpere en babyhuid. Deze massage olie word door een ieder als zeer prettig ervaren en geschikt voor vele massages. Onder anderen te gebruiken bij :

droge huid, geïrriteerde huid, eczeem, zonnebrand, schaafwonden, rimpels, jeuk, schilferende (hoofd) huid, babymassage en verzorging.

Amandel olie is een natuurlijke reukloze massageolie.

Amandelmix Massage Olie

Amandel mix olie

bestaat o.a. uit:  amandel olie, macadamianoot, jojoba en vitamine E.

Amandel olie is een verzachtende + voedende olie die zeer geschikt is voor alle huidtypes, maar met name voor de droge, rijpere en babyhuid.

Macadamianoot is zeer zacht en hydraterend, en is een ideale bescherming voor de droge en ruwe huid.

Jojoba stimuleert het herstel van littekens. Beschermd de huid en het haar tegen weersinvloeden. zeer geschikt voor een droge of geïrriteerde huid, vette of acne huid, psoriasis en eczeem.

Vitamine E is zeer geschikt voor wondjes en littekens.. Vertraagt de gevolgen van het ouder worden.

Energie Opwekkende Massage Olie

in deze amandel, jojoba massage olie zitten de volgende essentiële oliën:

Pepermunt (mentha piperita L) : heeft een kalmerende werking als men geestelijk of intellectueel uitgeput is.

Rozemarijn (rosmarinus officinalis) : zuivert lichaam en geest en stimuleert een blijde, optimistische sfeer.

Ceder atlas (cedrus atlantica) : heeft een verzachtend en zuiverende werking, zijn geur trekt liefde en gezelligheid aan.

Wierook (boswellia carterii) : reguleert angstige gevoelens, brengt gemoedsstemmingen in balans.

Met deze essence heeft het een opwekkende en verwarmende werking.

Druivenpit Massage Olie

Druivenpit olie word in veel wellness locatie`s gebruikt als basis massage olie omdat deze in de huid trekt en niet vet blijft. Druivenpit olie reguleert het eigen vet- en vochtgehalte van de huid en heeft een anti-verouderings effect.

Druivenpit Massage olie is een natuurlijke reukloze massageolie.

 

In Balance Massage Olie

In deze amandel, jojoba massage olie zitten de volgende essentiële oliën:

Roos (rosa damascena) : geeft psychische energie en schenkt rust aan mensen die geestelijk overspannen of terneergeslagen zijn, roos geeft een vredige en balance sfeer.

Palmarosa (cymbopogon martinii var. motia) : herstelt de innerlijke balans en werkt ontspannend bij stress en gejaagdheid.

Rosalina (melaleuca ericifolia) : vergelijkbaar met rozenhout, rustgevend bij stress.

De essence schept een vredige en harmonische sfeer.

 

Mijn massagetafel (MassageWebshop Amsterdam)

Een niet onbelangrijk deel van uw massagebeleving begint letterlijk met de tafel (Hara Happy Lady). Naast de comfortabele dikke matras is deze tafel voorzien van een uitneembare borstuitsparing waardoor deze voor veel dames een verademing is. Door de borstuitsparing ontstaat minder druk op de borsten, liggen de schouders minder rond en de onderrug minder hol. Ook heeft de tafel een halsuitsparing, waardoor u in buikligging net iets comfortabeler met uw hoofd in de hoofdsteun ligt.