Mijn Massages:

Binnen mijn massages kan ik nagenoeg het gehele lijf masseren. Laat ik maar gelijk even een keer heel duidelijk zijn: de erogene zones worden door mij echt met rust gelaten. Daarvoor moet u zich tot andere partijen wenden. 

 

ONTSPANNINGSMASSAGE

Deze massage wordt op de huid gegeven. Tijdens de massages is alleen het gedeelte dat gemasseerd wordt onbedekt, de rest van uw lichaam is bedekt met een doek.

Ontspanningsmassage is een zachte uitnodiging aan u en uw spieren om te ontspannen en energie weer vrij te laten stromen. Laat ik bij deze gelijk een misverstand ontzenuwen: Met een "zachte massage" wil ik geenszins zeggen dat ik niet stevig masseer, geen 'zware' technieken of technieken uit de sportmassage toepas en alleen maar "wat aai of streel". Integendeel.

Ik werk geen standaard routine af, maar reageer vooral ook op wat ik gaande de massage voel en tegenkom. Waar de spanning en de behoefte zit.

Voorafgaand aan de massage bespreek ik met u wat uw verwachtingen en wensen zijn. Indien u verwachtingen heeft die hoger liggen dan ik voor de betreffende duur waar kan maken, dan bespreek ik dat met u. Afhankelijk van de duur van de massage kan ik meer delen van het lichaam aandacht geven. U doet mij, en daarmee ik u, geen plezier met de vraag in drie kwartier "een rondje lijf" te doen. Als ik iets doe, doe ik het graag goed en met volle aandacht en rust. Als ik gehaast zou gaan werken gaat u dat als klant altijd voelen en achteraf mogelijk met een niet tevreden gevoel naar huis.  Bij massages langer dan 1 uur kan ik een rondje langs het gehele lichaam van hoofd tot voeten aan voor- en achterkant masseren.

 

HAND&ARM- OF HOOFD- MASSAGE

Enthousiast geworden door de diverse technieken die ik inmiddels voor hand- en arm massage heb mogen leren en de positieve reacties van mijn vrouw en 2 kinderen bied ik deze massage apart aan. Het is een laagdrempelige massage die wel het gevoel van weldaad oproept en ontspanning geeft. Wanneer ik dit combineer met een druppeltje essentiële lavendel olie is het feestje helemaal compleet. Indien u deze massage wenst verzoek ik u om makkelijke bovenkleding aan te trekken, zodat tijdens de massage eenvoudig een arm kan worden vrijgemaakt en ook de schouderkop kan worden meegenomen. 

 

(INDIASE) HOOFDMASSAGE

Het gebied vanaf het de aanzet van de ribbenkast op de ruggegraat tot aan de kruin en het gelaat wordt met drukpunten, kloppingen en strijkingen gemasseerd. Tegelijk wordt de hoofdhuid verzorgd, wat zijn weerslag heeft op de haardos.

Deze massage wordt gezeten op een stoel over de kleding gegeven en is zonder gebruik van olie. Tenzij u gemillimeterd haar hebt of kaal bent, dan is een klein drupje noodzakelijk.. 

Deze massage is prima te combineren met de armen en handen.

 

LET WEL:

Tijdens en na een massage kunnen ook emoties vrij komen. Door de massage gaat de energie weer stromen en kunnen blokkades (tijdelijk) wegvallen. Voel u vrij om uw emoties de vrijheid te geven en sta uzelf toe te staan ze te ervaren.

Voor mij als masseuse is dit niet beangstigend. Wanneer u het op prijs stelt kan hier tijdens of na de massage op terug worden gekomen. 

Ontspanningsmassage: Zet De Tijd Eens Even Stil !