Mijn Massages:

Binnen mijn massages kan ik nagenoeg het gehele lijf masseren. Laat ik maar gelijk even een keer heel duidelijk zijn: de erogene zones worden door mij echt met rust gelaten. Daarvoor moet u zich tot andere partijen wenden. 

 

ONTSPANNINGSMASSAGE

De massage wordt met olie op de huid gegeven. Tijdens de massages is alleen het gedeelte dat gemasseerd wordt onbedekt, de rest van uw lichaam is bedekt met een doek.

Ik werk geen standaard routine af, maar reageer vooral ook op wat ik gaande de massage voel en tegenkom. Waar de spanning en de behoefte zit.

Voorafgaand aan de massage bespreek ik met u wat uw verwachtingen en wensen zijn. Indien u verwachtingen heeft die hoger liggen dan ik waar kan maken, dan bespreek ik dat met u. Afhankelijk van de duur van de massage kan ik meer delen van het lichaam aandacht geven. U doet mij, en daarmee ik u, geen plezier met de vraag in drie kwartier "een rondje lijf" te doen. Als ik iets doe, doe ik het graag goed en met volle aandacht en rust. Als ik gehaast zou gaan werken gaat u dat als klant altijd voelen en achteraf mogelijk met een niet tevreden gevoel naar huis.  Bij voorkeur geef ik lichaamsmassages van anderhalfuur of langer.

 

HAND&ARM MASSAGE

Het is een laagdrempelige massage die het gevoel van weldaad oproept en ontspanning geeft. U zit gewoon op een stoel. Wanneer ik dit combineer met een druppeltje essentiële lavendel olie is het feestje helemaal compleet. Indien u deze massage wenst verzoek ik u om makkelijke bovenkleding aan te trekken, zodat tijdens de massage eenvoudig een arm kan worden vrijgemaakt en ook de schouderkop kan worden meegenomen. 

 

(INDIASE) HOOFDMASSAGE

Het gebied vanaf het de aanzet van de ribbenkast op de ruggegraat tot aan de kruin en het gelaat wordt met drukpunten, kloppingen en strijkingen gemasseerd. Tegelijk wordt de hoofdhuid verzorgd, wat zijn weerslag heeft op de haardos.

Deze massage wordt gezeten op een stoel over de kleding gegeven en is zonder gebruik van olie. Tenzij u gemillimeterd haar hebt of kaal bent, dan is een klein lokaal drupje noodzakelijk. 

Deze massage is prima te combineren met de armen en handen.

 

LET WEL:

Tijdens en na een massage kunnen ook emoties vrij komen. Door de massage gaat de energie weer stromen en kunnen blokkades (tijdelijk) wegvallen. Voel u vrij om uw emoties de vrijheid te geven en sta uzelf toe te staan ze te ervaren.

Voor mij als masseuse is dit niet beangstigend. Wanneer u het op prijs stelt kan hier tijdens of na de massage op terug worden gekomen. 

Ontspanningsmassage: Zet De Tijd Eens Even Stil !